Alternativer til tradisjonell trening

Trening i en aktiv hverdag er jogging, sykling, roing, styrketrening, an-aerob, aerob, kosttilskudd, hvile. I blant er det vanskelig å motivere seg for å komme seg ut, selv om det er deilig etterpå å kjenne at man har gått 10 kilometer på ski eller stått i bakken hele dagen.

Samtidig er det mange som ikke vil starte med de tradisjonelle treningsformene som fotball, håndball eller turn. Det er rett og slett ingenting som frister. Derfor blir man heller sittende i sofaen og stirre på TV-en. Er man helt tom for nye ideer bør man kanskje teste ut frisbee.

Hvis du ønsker å lære deg mer om en spesifikk sport kan du sjekke Unibet Euro siden, der får du mye informasjon om fotball som et eksempel.

Frisbee på bane

Frisbee er en disk som man kaster til hverandre. Dette krever ferdigheter som styrke og presisjon, men for noen blir det bare med en enkel sommeraktivitet på hytta. Men noen tar leken enda lenger, og begynner med såkalt disk-golf. Og de aller fleste som holder på med denne morsomme sporten er alle i god form. Det er bare å begynne å kast også følge disken til neste kurv.

Begynn med Frisbee Øk kondisjonen og få bedre helse. Man bruker liksom hele kroppen på en skånsom måte. For ved å traske rundt banen vil man garantert gå flere kilometer. Og når man har gjort dette over en periode vil man både få bedre kondisjon og styrke i armer og ben.

Menneskepyramide

Andre går sammen for å lage menneskepyramide. Kanskje er cheerleading noe du kan starte med, for å øke styrken og konsentrasjonen. Skal man lage menneskepyramide må man ha personer med ulike kvaliteter. De tyngste og sterkeste må stå nederst, så kommer de som er sterke men lette, og øverst de aller minste. Det er mange kulturer som bygger pyramider i tradisjonelle seremonier, men kommer det en med frisbee, så må de passe seg. Da kan hele pyramiden rase som et korthus.