Frisbee for liten og stor

Frisbee er en voksende folke-idrett. Det er både fordi det er enkelt og rimelig å komme i gang og noe alle kan holde på med. En annen grunn er at kommunene også har begynt å lage frisbee baner i parker og naturområder i sentrumsnære strøk. Frisbee er en aktivitet for både liten og stor, slik at hele familien kan ta med frisbee sekken og bli med på moroa.

Mange typer frisbee

Det fins mange typer frisbee, selv om de som konkurrerer forholder seg til de vante frisbeene er mellom 20-25 cm i diameter og veier rundt 200 gram. Husk at begynner du først med frisbee, så er det en fordel å kunne litt om golf. Disk-golf er nemlig kombinasjonen av frisbee-kasting og golf. De små kasterne kan prøve seg på en fleksibel frisbee som være ringer, baller eller lefser. Det gjør det litt morsommere å delta når frisbeen har spraglete farger og lager lyd.

Hvorfor holde på med frisbee

Det er mange grunner til å begynne med frisbee i stedet for å sitte i sofaen. Selv de fleste barn sitter for mye foran tv og data i dag, noe som kan føre til skjelettskader og øyesykdommer. Det kan være vanskelig å få barna opp av senga, men frisbee er noe alle liker. Konkurranseaspektet hjelper på når man kan klassifisere poengene for voksne og barn.

Å samle familien til dyst er alltid positivt. Man får utfoldet seg i en sosial setting som også byr på spenning og underholdning. Når familien er aktivisert, da er livet godt. Det fins klubber man kan melde seg inn i også. Da kan mor og far delta i NM og kanskje en av podene bli den neste Sune Wentzel. Kanskje kan ungen bli den neste til å sette verdensrekord, som tilsynelatende skal være over 335 meter langt.