Lær hunden din frisbee

Det er ikke bare vi mennesker som kan ha glede og nytte av å leke med frisbee. Flere hundeeiere kan skrive under på hvor morsomt det er å kaste frisbee til hunden, så dersom du selv har hund er dette noe du bør vurdere. Da gjelder det å skaffe seg en frisbee som er myk nok til at hunden ikke tar skade av å fange den. Å kaste frisbee med din firbeinte venn er godt for både deg og hunden, samt forholdet dere imellom.

Frisbee i parken med hunden er en perfekt aktivitet en søndag ettermiddag, gjerne etterfulgt av Unibet TV Sport Stream for avslapning. Da er det fint å kunne ha hunden sovende ved siden av seg. Å kaste/fange frisbee er fysisk krevende, men også fantastisk moro. Når du skal lære hunden å fange frisbeen er det en del ting som er viktig å huske på.

Vær forsiktig

Du må alltid kaste frisbeen lavt slik at hunden blir i stand til å følge dens bevegelse med blikket. Når hunden klarer å fange frisbeen, gir du den ros. Du kan også la den leke litt med frisbeen før du går inn for å kaste den igjen. Husk ikke å kaste frisbeen direkte mot hundens hode, men heller litt på siden. Du vil tross alt nødig skadet hodet dens. Etter hvert som hunden blir mer dreven kan du øke høyden. Hunden skal lande på alle fire potene etter å ha hoppet etter frisbeen. Ellers kan den bli skadet.

Kombiner hobby og hundehold

Som frisbee-entusiast og hundeeier er det perfekt å kombinere hobbyen din med det å være aktiv med hunden. Ikke bare får hunden mosjonen den trenger, men du får øvd på kastingen din. Å kaste frisbee til hunden kan være like gledelig som å kaste frisbee på bane – om ikke mer.